На головну / Головні новини / МОТОКРОС НА РОМЕНЩИНІ НЕ СКАСОВУЄТЬСЯ, А ВІДТЕРМІНОВУЄТЬСЯ НА ПІСЛЯ КАРАНТИННИЙ ПЕРІОД
ЧЕМПІОНАТ ІЗ МОТОКРОСУ В С. ПІСКИ ПЕРЕНОСИТЬСЯ

МОТОКРОС НА РОМЕНЩИНІ НЕ СКАСОВУЄТЬСЯ, А ВІДТЕРМІНОВУЄТЬСЯ НА ПІСЛЯ КАРАНТИННИЙ ПЕРІОД

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук директор «Заводу Кобзаренка», який є організатором змагань,  Анатолій Кобзаренко:

«ТОВ “Завод Кобзаренка” разом із громадською організацією “Ромни-Мото”, яку очолює Володимир Молтянов, подали заявку до Федерації мотоспорту України на внесення нас до графіка проведення 1 етапу Чемпіонату України з мотокросу.

Локація у с. Піски Роменського району була внесена у графік проведення змагань, що мали відбутися 27-28 червня.

Спільно з громадською організацією ми підготували трасу, місця для паркування, викосили траву. Дещо змінили трасу – прибрали круті ділянки й додали видовищності – тобто трамплінів. Також домовилися щодо громадського харчування з дотриманням соціальної дистанції. Мало б бути менш як 100 столів.

Планувалося, що карантин завершиться 22 червня. Але Кабінет Міністрів своєю постановою продовжив дію карантинних заходів до 31 липня. У зв’язку із цим проведення Чемпіонату України з мотокросу у Пісках є неможливим. За кількома причинами, основною з яких є те, що організатор повинен забезпечити відсутність глядачів, чого в умовах тієї ділянки зробити неможливо.

У разі появи глядачів, будуть накладені штрафи за порушення карантину. Також це може призвести до безладу й негативу.

Тож організаторами прийнято рішення відмінити проведення змагань у червні. Їх перенесли на посткарантинний період.

19 червня ми подали повторну заявку до Федерації мотоспорту України на внесення нас до графіка проведення етапів Чемпіонату України на період після 31 липня. Сподіваємося, що карантинні заходи до цього часу будуть відмінені й ми додатково оголосимо про проведення мотокросу.

Наразі на трасі проводять тренування спортсмени команди Заводу Кобзаренка з мотокросу, дотримуючись соціальної дистанції, без глядачів. Тобто дотримуючись усіх умов карантину».

Про нас Наш край

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page